HER FINNER DU NOEN AUTENTISKE BESKRIVELSE 
AV ERFARINGER MED HEALING. FLERE ER 
VELKOMMEN TIL Å FORTELLE HER:


1) Healing: erfaringer med nakkeproblem

Etter å ha vært igjennom to Claward operasjoner, som viste seg ikke å ha ønsket resultat. Fikk jeg beskjed fra legene, at det ikke var mer å gjøre. Jeg var plaget av sterke smerter og nedsatt førlighet i begge armer. Jeg tok kontakt med healer som min mann kontaktet, da han fikk ryggplager. Han ble betydelig bedre etter få behandlinger. Formålet med å oppsøke healeren var at jeg skulle komme til krefter igjen både fysisk og psykisk. Noe som etter min mening virket svært godt. Etter en enkel og grei samtale om healing virket det hele som mindre "mystisk". Allerede etter første behandling merket jeg stor bedring. Humøret ble bedre, livsmotet og kreftene kom tilbake. Både meg selv og familien min mener og ser at dette har gjort meg svært godt. Etter hver healing opplever jeg at jeg får bedre livskvalitet og en indre styrke. Jeg har tro på at healing har en del av æren.

Tove S., 6. april 2001
 


2) Healing erfaringer - mageenergi

Sommeren 2000 fikk jeg kreft i magen, og jeg benyttet da i tillegg til vanlig lege også flere alternative helsetilbud for å få bredest mulig forståelse og innsikt i min sykdom og mulige behandlingsmetoder.

Ved en "prognose-test" i juni,(måling av ohmsk motstand i akupunkturpunkt på fingre og tær), fikk jeg indikasjon på at der var en kraftig "blokkering" i meridianen som går gjennom magesekken min. Målingen viste at "energinivået" for magen lå på ca 35% av normal.

Jeg tok i 1972 en såkalt "bilrot 2" operasjon, dvs. en del av magesekken min samt tolvfingertarmen ble fjernet, og jeg antok derfor at meridiansystemet i den forbindelse var blitt skadet.

Jeg kontaktet healer Else Egeland med et klart formulert mål: Kunne hun ved healing søke å gjenopprette meridiankontakten/immunforsvaret for magen min?

Jeg har fått ca en behandling pr. uke i vel et halvt år.

De første gangene jeg fikk behandling hadde jeg en klar opplevelse av plutselig lokal smertelindring. Etter en operasjon i august hadde jeg lokale smertepunkt i mageregionen, og under healingen, forsvant smerten relativt momentant ettersom Else flyttet hendene sine over områder med smerte.

I januar tok jeg en ny prognose-test, og ved denne testen var "energinivået" for magen  på ca 85% av normal.

I løpet av den tiden jeg ca ukentlig har gått til healing har jeg gradvis utviklet en evne til å føle "energistrømmen" fra hendene til Else og til enkelte områder på kroppen min. Spesielt har jeg kunnet følge behandlingen rundt hjerteregionen, i lysken og rundt hodet.

De seneste ukene har jeg hatt bihulebetennelse, og det har vært en ny og svært direkte erfaring. I løpet av healing av smerteområdet foran panne og nese har bihulekanaler åpnet seg, trykkfølelse endret seg, og smerte forsvunnet. Jeg har også meget konkret kunnet føle "energistrømmen" fra hendene.

05.04.2001. Jan M. T. ( www.tv2.no/kreft


3) MIN OPPLEVELSE AV HEALING

Ingrid (34), sosionom, om en spesiell erfaring med healing vinteren 2000, på arbeidsplassen.

(Healers kommentar: jeg spurte Ingrid om hun ville skrive ned sin opplevelse, fordi den representere en type erfaring som enkelte har under healing. Hun har gitt sin tillatelse til at jeg publiserer fortellingen her. Else)

I forkant av den spesielle opplevelsen av healing som jeg skal beskrive her, hadde jeg hatt noen behandlinger med healing. Disse behandlingene var fordelt slik at jeg hadde 2 for ca. 14 år siden, og deretter ikke før høsten 2000. Jeg hadde i forkant av denne spesielle timen hatt 3 behandlinger med litt tids mellomrom. Behandlingene var meget behagelige opplevelser, som gav med en indre ro og følelse av velvære.

Min mor døde kort tid i forveien av denne healingtimen, og jeg var nok sterkt preget av dette. Jeg ønsket derfor å få en time til healing fordi tidligere erfaring hadde gitt meg ro og et stort velbehag.

Da vi skulle ta fatt på denne timen, ble det slik at healeren ikke satte på musikk som hun tidligere hadde gjort. Det tok derfor litt til før jeg fant roen denne gangen. Jeg ble etter hvert veldig oppmerksom på lydene i de andre rommene og på utsiden av huset.  Lydene ble mer tydelige, klare og høyere. Etter hvert begynte jeg å tenke tanker som jeg tidligere ikke hadde tenkt og som det ikke var naturlig for meg å reflektere over. Tankene var veldig konkrete i forhold til om jeg skulle velge meg med i livet eller om jeg skulle velge meg ut. Ønsket jeg å delta videre i det livet som foregikk på utsiden, eller ikke? Mange av tankene var om hva jeg ville velge meg vekk fra dersom jeg valgte å melde meg ut, og mange tanker om hva som var verd å ta del i. Det er litt vanskelig å få formidlet akkurat hva som foregikk, men det var tanker om de dype deler av livet, meningen med mitt liv og valget om å være med eller ikke.

Da dette hadde foregått en stund, følte jeg at jeg gjorde et konkret valg ved å velge at jeg ville være med. I det samme jeg hadde tatt denne beslutningen skjedde det noe som for meg er vanskelig å beskrive.

Plutselig hadde jeg ikke kontroll over kroppen min. Jeg hadde ikke lenger noen følelse av kroppen min foruten at jeg hørte min egen pust, som var veldig dyp og tung. Jeg hadde en følelse av at kroppen svevde. I det samme som dette skjedde gikk det et slags støt av redsel gjennom meg, fordi dette var noe som jeg ikke hadde kontroll over. Jeg gjorde et valg om at dette ville jeg gå videre i, fordi jeg var på en trygg plass for å fortsette der jeg var kommet. Umiddelbart startet et lysinferno under øyelokkene mine. Min umiddelbare reaksjon var å ville beskytte øynene mine mot dette lyset. Lyset hadde farger i pastell gult, rødt, oransje og hvitt. Senteret var stort og hvitt, så gult i en tynnere sirkel, deretter oransje i en bredere sirkel og ytterst en tynn sirkel i rødt. Etter hvert som jeg ble vant til lyset føltes det mer behagelig. Det var et ”rolig” sted å vær. Der var varme og godhet. Jeg ville ikke bort derfra. Jeg hadde nå ikke noe følelse av virkeligheten utenfor meg. Det var bare meg og lyset/ varmen/ roen/ kjærligheten og velbehaget.

Etter en tid følte jeg at healeren prøvde å få kontakt med meg. Jeg hadde der og da ikke noe lyst til å bli tatt bort fra dette vidunderlige ”stedet”, men jeg hadde ingen kontroll over at jeg ble ”hentet inn igjen” av healer. Da det hele var over hadde jeg en utrolig følelse av velbehag. Kroppen min nesten ”kokte” på en måte. Jeg var varm og hektisk i kinnene mine og kolleger spurte meg i etterkant hva i all verden jeg hadde opplevd. Jeg fortalte dem om opplevelsen, og også andre jeg har møtt i etterkant.

I tiden etterpå har jeg kunnet bruke denne opplevelse i min hverdag. Det har vært stille stunder der jeg har sittet og husket på denne opplevelsen. Dette har gitt meg ro. Jeg har også brukt det til å få sove. Søvnen min har etter dette vært god og rolig, og jeg sovner fort. Etter over 2 måneder sitter inntrykkene godt igjen, og jeg bruker det ofte.

Hilsen Ingrid M, januar 2001


E-mail: post@else-egeland.org Web: www.else-egeland.org 
© Else Egeland

TILBAKE TIL STARTSIDEN

TILBAKE TIL HEALING-OVERSIKTEN