REGLENE FOR Å VÆRE MENNESKE

 1. Du vil motta en kropp. Enten du liker den eller ikke vil den være din i dette livet på jorden.
 2. Du vil lære lekser. Du er tatt opp som heltidstudent i Livets Skole. Hver dag på denne skolen har du mulighet for å lære. Noen ganger liker du læresituasjonen, andre ganger synes du de er tåpelige eller irrelevante.
 3. Du kan ikke feile. Vekst er en prøving- og feilingsprosess. Et mislykket eksperiment er en like viktig del av læreprosessen som et vellykket eksperiment.
 4. En lekse eller læresituasjon vil gjentas inntil den er lært. Den kan bli presentert for deg på forskjellige måter inntil du har lært, deretter kan du fortsette til neste leksjon.
 5. Vekst og læring slutter aldri. Det er ingen del av livet ditt som ikke gir muligheter for vekst.
 6. Der er sjelden bedre enn her. Når ditt der er blitt ditt her vil du gjerne finne et annet der som ser bedre ut enn her.
 7. Andre mennesker er ofte speilbilder av deg, når sterke følelser er involvert. Du kan ikke elske eller hate noe ved et menneske uten at det reflekterer noe som du elsker eller hater ved deg selv.
 8. Hva du gjør ut av livet ditt er opp til deg selv. Du har alle de verktøy og ressurser du trenger. Hva du bruker dem til er opp til deg, valget er ditt.
 9. Svarene på dine spørsmål er inne i deg. Alt du trenger er å søke, å lytte og ha tillit.
 10. Du vil glemme alt dette.
 11. Du kan huske det når du vil.

 

Oversatt fra engelsk, ukjent forfatter.

E-mail: post@else-egeland.org Web: www.else-egeland.org 

TILBAKE TIL STARTSIDEN